جستجو  |  آرشیو  |  عضویت    
 
۱۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۶:۵۲



بررسی 30 خانواده فونت لاتین


اختصاصی رسم : در پی درج خبر گفتگوی یکی از نشریات با چهار طراح گرافیک درباره فونت‌های فارسی ، شهاب سیاوش مقاله‌ای را در خصوص همین موضوع و مقایسه آنها با فونت‌های لاتین برای رسم ارسال کرد.
سیاوش در بخشی از مقاله‌اش آورده است:" در فونت‌های فارسی به غیر از فونت‌های استاندارد و نرمال که برای کارهای چاپی و در صفحه آرایی کتاب ، مجلات و روزنامه‌ها به کار می‌رود ، تقریبا فونتی که بتوان آن را در زمره دیگری جای داد بطور جدی طراحی نشده است".
وی همچنین ادامه می‌دهد:" . . . البته فونت‌هایی هستند که به آنها فانتزی (؟) می‌گویند که متفاوت هستند و منظور از فانتزی هم احتمالا همان غیرنرمال یا غیراستاندارد برای کارهای چاپی است! اما در بیرون از بلاد ما در فرنگستان انسان‌هایی وجود دارند که حقیقتا می‌توان به آنها طراح حروف و فونت گفت و جالب‌تر اینکه مثلا کارشان طراحی فونت یا تایپ فیس برای یک فیلم یا یک بازی رایانه‌ای یا یک سایت شخصی یا چیزهای خیلی معمولی است و جالب‌تر اینکه در آنجا فرقی بین طراح فونت Garamond و Caslon با طراح فونت Dirty Ego یا Down Come وجود ندارد ، هر دو طراح فونت هستند و کار هر دو مهم و در خور توجه و دارای ارزش و جالب‌تر از همه اینکه در آن ممالک یک شخص با طراحی یک فونت که با آن روی تابلوهای راهنمایی و رانندگی می‌نویسند: از سمت راست حرکت کنید خود را طراح فونت حرفه‌ای نمی‌نامد! . . . آیا طراحان ما واقعا نمی‌خواهند فونت‌های متفاوت و متنوع طراحی کنند یا می‌خواهند ، اما اصلا نمی‌توانند"؟
این طراح گرافیک در ادامه به بررسی چگونگی طراحی 30 خانواده فونت رایج لاتین می‌پردازد.
متن کامل مقاله را از اینجا دانلود کنید: فایل ورد
 
 
اخبار مرتبط:
 


نظرات

  • #1
  • ارسال توسط: مریم 
  • در تاریخ: ۱۳۸۶/۰۷/۱۷ - ۲۲:۵۸

بد نبود مثل دفعات قبل متن مقاله ایشان را همین جا میگذاشتید.

  



ارسال خبر برای دوستان





 


درباره رسم | ارتباط با رسم | پرسش های متداول | لینکدونی | جدیدترین نظرها | خدمات اطلاع رسانی

۱۳ کاربر آنلاین

تمام حقوق محفوظ است.
نقل مطالب رسم تنها با ذكر نام و نشانی سايت مجاز مي باشد.

 
 
صفحه نخست
اخبار
گفتگوی ویژه
مقاله
ویژه‌نامه
فتوبلاگ
فراخوان
ممیزنامه
کتاب‌ رسم
فراخوان رسم